Základy domu » Základová deska » Základová deska pro garáž

Základová deska pro garáž

Zajistíme kvalitní a pevnou základovou desku pro garáž. Máme za sebou stovky spokojených zákazníků, 10 let zkušeností. Stavby provádíme v Praze a okolí, ve Zruči nad Sázavou nebo nejlépe podél dálnice D1 – od Říčan až po Jihlavu.

Základová deska pro garáž na klíč

Chystáte se stavět garáž? Nezáleží na tom, zda potřebujete prostor pro váš nový automobil nebo plánujete využívat garáž jako dílnu; kvalitní základová deska je základem pro dlouhodobou stabilitu a bezpečnost vaší stavby. Nabízíme profesionální služby realizací základových desek pro garáže, které zaručují nejen pevnost, ale i odolnost.

Zajistíme kompletní realizaci základové desky či základových pasů od začátku až do konce. Díky našim zkušenostem a profesionální technice je celý proces rychlý. Nezáleží na tom, zda potřebujete základovou desku pro rodinný dům, základovou desku pro dřevostavbu, nebo jinou stavbu – jsme tu pro vás. Navíc vám můžeme pomoci s výstavbou hrubých staveb.

Doba realizace základové desky: Do 3 týdnů.

Zakladova Deska Pro Garaz

Spokojení zákazníci jsou pro nás nejdůležitější


Contact us

Potřebujete základy garáže

Proč je kvalitní základová deska důležitá?

Základová deska pro garáž není jen obyčejný betonový prvek. Je to klíčová komponenta, která zajistí, že vaše garáž bude bezpečně stát bez problémů s usazováním, praskáním nebo poškozením způsobeným vlhkostí. Správně navržená a provedená základová deska také efektivně izoluje a chrání garáž před průnikem škodlivých látek z půdy, jako jsou radon nebo vlhkost.

Celý proces je pečlivě koordinován a prováděn v souladu s projektovou dokumentací, aby byla zajištěna stabilita a dlouhá životnost stavby.

Jaké problémy můžeme společně řešit?

Mnoho majitelů domů se potýká s výběrem správného řešení pro základovou desku, která by odpovídala jak jejich potřebám, tak specifickým podmínkám staveniště. Často se setkáváme s výzvami jako jsou nestabilní půdní podmínky nebo omezený prostor pro výstavbu. Díky našim zkušenostem a odbornosti vám můžeme pomoci vyhnout se běžným chybám, které mohou vést k nákladným opravám v budoucnosti.

Jednotlivé kroky při stavbě základové desky

  1. Sejmutí ornice
  2. Výkopové práce
  3. Zhutnění podloží
  4. Polštář z kameniva
  5. Instalace inženýrských sítí
  6. Montáž bednění
  7. Výztuž a betonáž základů
  8. Hydroizolace a tepelná izolace
Zaklady Domu Reference1
Zaklady Stavba Minibagr2

Časté dotazy

Pokud jste zde nenašli odpověď na svůj dotaz, tak nás kontaktujte. Budeme se vám maximálně věnovat.

Ceny základových desek se v České republice obvykle pohybují v rozmezí 3 500 až 7 000 Kč za metr čtvereční. Více o tom, kolik stojí základová deska.

Doba realizace základové desky trvá obvykle do 3 týdnů.

Ať už se jedná o základní přípravy před zahájením stavebního projektu, modernizaci inženýrských sítí nebo úpravu zahrady, nemusíte hledat složitá řešení. Naše firma je vybavena profesionální technikou včetně těžkých strojů, což nám umožňuje realizovat zemní a výkopové práce ve velkém rozsahu rychle a efektivně.

Ano o to se samozřejmě postaráme. A nejen o to. Postaráme se také o zakládání nebo výstavbu hrubých staveb.